dissabte, 11 de juny del 2011

Callejeando por Palma - Un proyecto conjunto con Calle 35

Calle 35 y Blog de Calle 35 
Y al alma mater de Calle 35: Marcelo Caballero

Avui he sortit a fer fotografia de carrer - street photography - que està tan de moda. Anava en companyia d'uns fotògrafs catalans, cadascun cap ficat en la seva recerca del 'moment' i de la seva foto. No ens ha calgut ni comunicar-nos, cadascú a lo seu. La veritat és que la esperiencia ha resultat molt interessant.
Com que he sortit ben prest i Palma és una ciutat eminentment turística, a les 7 i mitja no hi havia ningú pel carrer. :  a Caputxins havia els necessitats de rigor buscant la seva ració de solidaritat, que recullen en el carro de la compra.  



 Al Olivar, els puestos encara no estaven montats, els venedors colocaven la mercaderia, el peix a les pedres de marbre i ben abrigadets amb el gel, els calamars de potera tenien una pinta increïble, l'amo d'un restaurant se'ls en duia a quilos.







A la secció de verdures ben igual, pendent que es donessin els últims retocs al taurell. És un plaer anar prest al mercat, el ritme no és el que estic acostumada, perquè sempre arribo bastant tard per a la compra i tot em resulta molt caòtic.
Avui tot tenia un altre ritme. Hauré d'aprendre a anar al mercat de bon matí.

La feina pot ser una cosa molt seriosa


A poc a poc el mercat anava prenent ritme i a mi el temps se m'acabava, així que sense presses, m'he posat en marxa direcció a Santa Creu, pel camí he trobat temes interessants, la gent a ritme de dissabte al matí .. . un plaer.
Aquestes dues dones, m'han cridat l'atenció, carregades amb les eines dels pintors, no ho se? crec que sí, suposo que són artistes del carrer, m'ha encantat la indumentària i els tacons, tan còmodes com discrets, espero!!!





I com no vull cansar-vos més, per acabar vos convit a un interessant passeig en globus, foto que he pres d'un glamurós aparador al Born.




Desitjo vos hagi agradat aquest palmesà passeig matíner, salut i fins aviat!!!

1 comentari:

  1. Yo tambien tengo pendientes muchos paseos para ir a hacer comparativas, a ver si saco tiempo un dia de estos...



    Aprovecho para invitarle cordialmente a mi nuevo blog. Un lugar en el que encontrara un batiburrillo de fotos y vídeos antigu@s e historias interesantes o curiosas. Le espero en esta dirección...

    elretronauta.blogspot.com

    Ya sabe que si se hace seguidor/a, recibirá las actualizaciones en su escritorio. Esto empieza hoy!

    ResponElimina

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.