divendres, 1 de juliol del 2011

La caló ya está aquí (vos desitg un bon estiu a tots i totes)


Ja tenim el mes de juliol tot just començat, ja no hi ha excusa, agafar els trastos i mudar-se a la caseta d'estiu. Sense internet i sense algunes de les comoditats a les que esteim acostumats ... hauré de fer-me a la idea, crec que abans sobrevivia molt bé sense tanta tecnologia al meu abast. Com diu la canço: resistiré ...
Aprofitaré per gaudir del moment, de la familia, passejar, llegir, escoltar bona música i el més important: jugar amb els meus preciosos néts, que per això ja se sap, no necessitem res, només voler passar-ho bé, ells sempre estan disposats.
Ja tenc el guix per dibuixar una 'rayuela' al pati, una corda per jugar a botar la corda, fa uns dies vaig comprar per na Martina un kit de jardineria, amb Nacho hauré de jugar a tastas perquè encara no sap caminar, estic segura que aquest estiu n'aprendrà ..., així que crec que l'estiuet passarà més que volant. Què penseu? bon pla, veritat?

, desitjar-vos a tots un bon estiu i que no vos estrany que aquests mesos (que intentarem allargar fins que comenci l'escola una altra vegada) no em veis tan activa i el meu bloc sembli  una mica adormit.
Com sempre, vos deix amb la meva frase preferida: salut i bones fotografies.
BON ESTIUET!!!!!!!!!!!


Muacs!!!!!!!!!!