dijous, 29 de març del 2012

Paisatge en blanc i negre

Ja que que estic fent a un curs de fotografia de natura creativa, i hem vist el capítol d'interpretar la natura sense color, simplement en escales de grisos, avui vaig a pujar unes fotos fetes a Cala S'Almonia i que he processat en BiN , és difícil llevar-li el color a uns paisatges que quan vaig fer la foto que en tenien de color, un color de matinada preciós, encara que no varem tenir sort i no va ser la sortida del sol tan espectacular com havíem desitjat.
Vertical i
 Horitzontal

Un moment en que es varen obrir unes finestres de llum

Aquesta vegada va ser una sortida curteta, diverses cosetes varen impedir disfrutar fins al final del passeig fotogràfic. Tot no es pot tenir.
 I aquest es l'efecte del polen dels pins 





Salut i fins la propera!!!

dissabte, 24 de març del 2012

Una estoneta per el RAM

Fa uns dies, aprofitant que el trípode i la càmera eren al maleter del cotxe, en acabar la feina vaig passar per el RAM, ja sabeu la poca afició que entre setmana desperta aquesta fira, gairebé no hi havia ningú, els firaires i jo, ells devian estar pensant per què volia fotos de les atraccions si cap dels meus néts estavan fent voltes.
Vaig fer algunes fotos, amb l'objectiu 17-50, és a dir angular, poc. És el que tenia a la càmera, no sempre vaig amb el mochilón al maleter, clar.
Per això vaig decidir posar la focal a 50 ia veure com sortien els talls ...
Aquest és el meu breu testimoni que un cop l'any hi ha fira del Ram a Palma.





Fins la propera, salutacions per a tots i totes

dijous, 15 de març del 2012

Un carrete al año no hace daño

Cortesía de Teresa Ordinas, esta es la foto del grupo a primera hora


Un carrete al año no hace daño
Diumenge 25 de Març a les 8 del dematí. Avda Antoni Maura, a S'Hort del Rei, jardins dels cisnes.


Tenc una mica descuidat el bloc, aquests dies he estat ben enfeinada amb diversos temes de fotos.
Em vaig apuntar al taller de Fotografia de Natura avançat amb Sebastià Torrens, ja amb això i la meva feina acostum a anar bastant apurada de temps, però, per alguna raó, se'm va acudir crear un 'evento' al facebook per al grup d'amics de fotos , el resultat és que ha suscitat veritable interès per part de tots, sembla que hi havia ganes i certa nostàlgia, així que entre contestar emails i posar alguna noteta a la pàgina de l'esdeveniment, no m'ha quedat temps per a gaire més.

Per als que seguiu aquest blog, estau a Mallorca i vos ve de gust espolsar, posar rodet i sortir a disparar amb les vostres anticuallas, aquest és el moment. No dubteu a apuntar-vos, sereu benvinguts, els carrers de Palma mereixen les nostres fotos.

Diumenge 25 de març a les 8 del matí, encara no he concretat el lloc de trobada, ho decidiré uns dies abans. Ja vos ho faré sebre..
Així que, ànim i apuntar-vos ja! Vos espero del Diumenge 25

Salut i fotos, fins aviat.

dilluns, 12 de març del 2012

Esporles, excursió amb Es Pont

S'altre dia vaig anar d'excursió amb els amics del col · legi de la meva néta, Es Pont, ens varem reunir un munt d'amics, pares i fins i tot, alguns padrins dels alumnes, ells com és natural, s'ho varen passar molt , aprofitant que tenien la oportunitat de relacionar-se fora de l'àmbit escolar i lectiu.  
Com sempre, vaig aprofitar per fer algunes fotos de l'entorn, de la vegetació que per aquestes dates està ja molt primaveral. I també, dels protagonistes del passeig. Els meus amics d'es Pont.


Cyclamen Balearic (endemisme prou comú)
El grup
Una parella amb la mateixa expressió
Na Martina i les flors

Liquens graciosos, s'en reien de jo. (crec)


Africa

Auba


Mary i Idia


Martina, Auba, Lola

Julia

Lola


Mary







Fins un altra dia, salut i fotos.

divendres, 9 de març del 2012

Més molins en ruïnes

La història ja la coneixeu, en l'anterior entrada comentava la meva intenció d'anar pujant fotos dels molins en ruïnes que vaig trobant, no se si en acabar aquestes pàgines seran un mini testimoni del pas d'aquestes estimades edificacions que tan útils varen ser en altres temps . Avui ja no són necessaris així que no hi ha motiu per gastar un euro en la seva conservació. (O això, lamentablement, és el que s'està fent)




Afortunadament hi ha una petita esperança, aquest molí està ben conservat i amb bon manteniment, així que una vegada més, els raigs de llum ens conviden a mantenir l'esperança que no tot està perdut, pentura algun dia ...

 Adeu amics, fins aviat, salut i fotos.