diumenge, 30 de setembre del 2012

Un altre retrato


No volia que aquesta fos una altra entrada de retratos. Havia preparat una sortida de sol a Cala Rajada i un contrallum al Maritim, que quan vaig veure em va fer demanar-li la càmera a en Joan, perquè en aquell moment havia sortit de mestre de fotografia i no duia sa meva càmera.

Així i tot, la primera foto que em fa ganes pujar és la d'en JoanLluis, el meu fill. Feta dins la seva ciuna, un diumenge qualsevol per el dematí que hi anarem a veure-los.
La llum natural que entrava per la finestra i el seu posat, una mica displicent i resignació amb l'afició de la seva mare. A mi em va agradar. Què n'opinau vosaltres?


Trenc d'auba a Cala Rajada




Fent un cafetó al Maritim. Meeting point per excel.lència.





Què tengueu un bon diumenge i fins a la propera, salut i fotos.


dijous, 27 de setembre del 2012

Aitana i les seves amigues


Elles em varen donar l'oportunitat de passar un diumenge horabaixa ben divertit. Tres adolescents a les que els va agradar més la sessió que uns sabates noves, què ja és dificil, les tres varen dur diversos modelets inclòs sabates amb plataformes, per a la seva sessió de fotografia.
Varem triar uns jardins amb gespa, una mica de verd i ens vam posar mans a l'obra.
Vos mostro algunes de les fotos. En vaig fer moltes més, vos ho asseguro. Crec que tenen la síndrome de 'otra foto más Cata, por favor' què com sabeu tota adolescent pateix almenys una vegada cada tres mesos.




La meva amiga Carme amb la seva filla.
Aquí us deixo algunes de les fotos d'aquell diumenge horabaixa

diumenge, 23 de setembre del 2012

Algunes sortides de sol estiuenques

Fetes aquest estiu amb la benvolguda D90

Badia d'Alcudia



Formentor: Mirador d'es Colomer


Salut i fotos, fins a la propera

dijous, 20 de setembre del 2012

Un nou fillet


Ja coneixeu la meva fixació per les fotos de rodet i càmeres clàssiques. Acabo de crear un bloc dedicat a les meves fotos de pel.licula.
No sé si tendrà continuïtat o serà amor de tardor, de moment aquí està el meu blog: http://cataloshuertosenrodet.blogspot.com.es/

Saludad si os decidís a pasar por el blog

dilluns, 17 de setembre del 2012

Llum d'horabaixa


Dissabte varem tenir esdeveniment familiar, na Bel va complir 80 anys i tots: familiars i amics varem estar amb ella per celebrar-ho. Festa sorpresa que no sabem com no es va arribar a assabentar ... va dir que havia vist coses estranyes en les seves filles, però no li va donar més importància.
Un poc abans de la festa, tots varem ajudar a la preparació. Aquí vos deixo un preciós instant amb una meravellosa llum. Malgrat el prosaic moment, la foto m'agrada molt. Què vos sembla?

Feliç setmana per a tots.



Salut, fotos i fins la propera.

dilluns, 10 de setembre del 2012

Com provar una D700 nova i passar-ho bé al mateix temps


Ja vos he comentat que aquest estiu he estat molt allunyada del mundanal renou, no és que haguem disfrutat de silenci, d'això res, en absolut, sinó que he disfrutat molt d'estar amb els meus néts, hem jugat, passejat, divertit, menjat i ens hem tirat algunes sestes, de vegades ha estat més complicat, però en general ens hem divertit molt.
Aprofitant que fa uns dies m'han lliurat la meva nova càmera de fotos, una estupenda D700 que segur tardaré dies i dies en entendre i treure una mica de suc​​, doncs això, ens hem posat a jugar una estoneta. Aquestes són les primeres fotos que he fet amb la nova càmera. La model s'ha ho va passar fantàstic i jo encantada, clar.
Desig vos agradin.








Ah! per cert, no vos penseu que he oblidat les càmeres analògiques, tinc 3 rodets revelats i esperant a ser escanejats i si val la pena, en pujaré alguna foto al blog per compartir amb vosaltres.


Tot lo bo s'acaba, demà una altra vegada a currar.
Salut, fotos i fins aviat