dilluns, 30 de març del 2015

Cabrera - Aprofitant el bon temps

Aquest cap de setmana la meva filla i gendre ens han convidat a una passejada en veler. Embarcarem al Club Nàutic de Palma el divendres, per tal de poder partir ben prest el dissabte matí.
Posarem rumb a Cabrera i fent uns quants bordos, ben aviat ja vàrem estar voltant el Cap Regana i Cap Blanc.
Amb un parell d'horetes mos hi vàrem plantar a Cabrera. El temps ens va acompanyar, llàstima de vent i no vàrem poder aprofitar de fer la travessia a vela. No vàrem poder aturar el motor perquè no hi havia vent a bastament.

Una vegada allà, vàrem fer de turistes, amb el Dingy a fer una cerveceta a la Cantina, una passejadeta per tal d'estirar les cames i a sopar i dormir.

Pel matí les gavines volgueren fer el cafè amb llet amb noltros ... I jo vaig treure el 300 i en vaig fer unes quantes de fotos.

Pareixia que estaven ben afamegades i qualcuna quan s'atracava feia una porada.











Ho veis quina mirada tan agressiva que ens feia?

Fins aviat, salut i fotos

dimarts, 10 de març del 2015

Els colors d'Alcanada. Març 2015

Aquest cap de setmana he tengut el plaer d'estar amb els meus companys de Junta d'AEFONA que sortadament s'ha cel.lebrat a Mallorca, Associació de Fotògrafs de Naturalesa de la qual tenc el plaer de formar-hi part.



Ha estat un cap de setmana molt productiu. Hem fet, crec jo, bona feina per l'organització d'alguns temes i millorar-ne d'altres.
Com no podia ser menys, hem aprofitat per fer sortides de sol i pel capvespre. Molt aprop de l'hotel en el qué estàvem allotjats, per tal de no haver de conduir massa. I és clar; Albufera d'Alcúdia i el Far d'Alcanada ha estat els llocs més adequats.

Jo vaig fer unes quantes fotos del far d'Alcanada i les que més m'han agradat són aquestes en les que es pot veure la quantitat de colors que podem trobar un horabaixa qualsevol.









Fins aviat i ja sabeu: salut i fotos!!!!