dimarts, 15 de maig del 2018

Ploma transparent eyedropper i nova autora recomenada

Bon dia,
Fa poquets dies va arribar a casa la darrera adquisició en plomes, recent arribada de xinaland. Una preciosa ploma tota transparent, demonstrator li diuen els entesos en plomes a aquestes transparents. A més de ser transparent, la seva recarrega es fa amb un comptagotes, directament al dipòsit a l'efecte. Capacitat en té per avorrir, alerta si la carregues amb un color de tinta que no t'agrada, perquè segur que no l'acabaràs mai.

Moonmann M2 demonstrator eyedropper







 i una mostra de com escriu
Estic molt contenta amb ella, encara que una micona més fi el punt m'hagués anar millor

I ara, per acabar l'entrada d'avui, vos vull recomanar l'escriptora Jamaica Kincaid, nascuda a Antigua en 1949. Té una manera de descriure la vida i la manera de ser de la seva gent molt innovadora, és una historia dura, sense contemplacions, testimoni d'una existència cruel que és el resultat de la llarga dominació dels blancs; nord-americans i europeus. Des del principi la narració queda dins el terreny dels perdedors, dels menyspreats. Ja el títol amaga una contradicció, autobiografia de la mare, un fet quasi impossible, a més descobrirem de seguida que Xuela no va conèixer la seva mare ...
Si vos interessen les ètnies, des d'el punt de vista d'una dona, amb criteris molt ben establerts aquesta novel.la no vos decebrà. Vos convid a conèixer a Jamaica Kincaid. Jo ja estic buscant-ne algun altre llibre seu.

 Bé això és tot per avui. Com sempre:
Salut, fotos, lectures i plomes. Gaudir del que tenim al nostre abast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.